Ontwerp en realisatie 2014 © TeamCom www.teamcom.nl

Werkwijze

Helmer van Rijn is reeds jaren actief in de woning inrichting branche. De beginjaren heeft Helmer het vak geleerd met vele stages en heeft ook in loondienst gewerkt, bij een allround bedrijf, totdat hij alle kneepjes van het vak onder de knie had. In 2008 is Helmer begonnen met zijn eigen bedrijf: Helmer van Rijn Complete Woningstoffering!


Helmer komt voornamelijk aan opdrachten door goede mond op mond reclame; hierdoor is adverteren niet nodig.


De laatste jaren heeft Helmer zijn collectie- inkoop (bronnen) uitgebreid. Op deze manier kan Helmer u alle merken kan leveren voor: wand, vloer en raamdecoraties. Voor verder informatie kijk verder op deze site!


Doordat Helmer van Rijn Complete Woningstoffering een eenmanszaak is en er vanuit huis gewerkt word, heeft hij geen overbodige overhead kosten, zoals een winkel met personeel erin. Hierdoor kan Helmer u alle producten tegen zeer scherpe, concurrerende prijzen aanbieden.

Helmer van Rijn Complete Woningstoffering realiseert uw wensen met betrekking tot woningstoffering. Door de jarenlange ervaring en goede referenties, kan er een uitstekende kwaliteit geboden worden.


Wij denken ook graag in oplossingen en niet in beperkingen !