Ontwerp en realisatie 2014 © TeamCom www.teamcom.nl

Tapijt

Bij Helmer van Rijn Complete Woningstoffering vindt u alle soorten tapijt van topkwaliteit.

Er worden diverse garens toegepast voor de productie van tapijt, zoals synthetische, wollen en katoenen garens of een combinatie hiervan. Veel tapijten worden kamerbreed gemaakt (400 en 500 cm breed) maar er is ook een ruime collectie tapijttegels verkrijgbaar.

Het is o.a. mogelijk uw woon-slaap kamer met tapijt te voorzien of u kunt ook uw trap met tapijt te bekleden. U heeft daarbij bijvoorbeeld de keuze uit geheel tapijt, traploper of halve maantjes. Voor advies kom ik graag vrijblijvend bij u langs om gelijk de situatie te bekijken.
 
Helmer van Rijn verkoopt tapijt en vloerbedekking van alle gerenommeerde merken zoals: Dersimo, Bonaparte, Parade, Desso, BéWé, Lano, Heuga, Interfloor en Ambiant tapijt. Al deze merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt.

U kunt ook karpetten en vloerkleden bij mij bestellen, het is ook mogelijk een karpet van kamer breed tapijt te maken, zodat alle afmetingen, vormen en designs mogelijk zijn.